top of page
Kontakt oss, bestill time

Takk for innsendingen din!

Generell informasjon om tattovering hos Immortalink 

Hos Immortalink ønsker vi å gi deg den beste tatoveringsopplevelsen. Her er noen viktige punkter om hva det innebærer å få en tatovering hos oss:

Forberedelse

 1. Valg av Motiv: Vi anbefaler å tenke nøye gjennom designet du ønsker. Enten det er noe personlig, kunstnerisk, eller et symbol med spesiell betydning, er vårt team her for å hjelpe deg med å finne det perfekte motivet.

 2. Research av Studioet: Vi er stolte av vårt rykte for kvalitet og hygiene. Ta gjerne en titt på vår portefølje og les tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder.

 3. Konsultasjon: Vi tilbyr gratis konsultasjoner hvor du kan diskutere design, størrelse, plassering og pris med våre erfarne tatovører.

Prosedyre

 1. Sterilisering: Vi følger strenge hygieneprotokoller. Alt utstyr steriliseres nøye, og vi sørger for at huden din er ren før vi begynner.

 2. Overføring av Design: Vi overfører designet til huden med et overføringspapir eller en stensil for å sikre at det plasseres nøyaktig der du vil ha det.

 3. Tatovørens Arbeid: Våre dyktige tatovører bruker moderne tatoveringsmaskiner med sterilisert blekk. Opplevelsen kan føles som en skrapende eller brennende smerte, avhengig av plassering og din smerteterskel.

Etterbehandling

 1. Omsorg for Tatoveringen: Vi gir deg detaljerte instruksjoner for hvordan du skal ta vare på tatoveringen din etter at du har forlatt studioet. Dette inkluderer å holde området rent, unngå direkte sollys, og å ikke klø eller plukke på skorpen som dannes.

 2. Helbredelsestid: Helbredelsestiden varierer, men vanligvis tar det noen få uker til flere måneder. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha under helbredelsesprosessen.

Helse og Sikkerhet

 1. Hygiene: Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi sørger for at alle prosedyrer utføres i et rent og trygt miljø.

 2. Allergier og Reaksjoner: Informer oss om eventuelle allergier eller hudreaksjoner du tidligere har opplevd. Vi bruker hypoallergeniske produkter når det er nødvendig.

 3. Langsiktige Vurderinger: Husk at en tatovering er permanent. Vi hjelper deg med å sikre at du blir fornøyd med designet på lang sikt.

Kostnader

Prisen for en tatovering avhenger av størrelse, kompleksitet og plassering, samt tatovørens erfaring. Vi gir alltid en tydelig prisvurdering før vi starter arbeidet.

Lovgivning

Immortalink Halden er godkjent av den lokale kommunelegen. Hos oss må du være  18 år for å få en tatovering uten foreldrenes samtykke. Våre hygiene- og steriliseringsprosedyrer overholder alle krav.

Å få en tatovering hos Immortalink Halden er en trygg og givende opplevelse. Vårt team er dedikert til å gi deg et kunstverk du vil være stolt av resten av livet. Kom innom for en prat, eller kontakt oss for å avtale en konsultasjon!

bottom of page